Спонсорирано Съдържание

Умен помощник в EaseUS улеснява възстановяването на данните

CIO Media

Софтуерът EaseUS Data Recovery е създаден специално, за да улесни възстановяването на изтрити, преформатирани или недостъпни файлове от компютри, лаптопи, твърди дискове, SSD, карти памет, цифрови камери, мултимедийни плейъри и други устройства за съхранение

Дори най-добрите приложения за възстановяване на данни могат да ви разочароват, защото понякога ви карат да мислите, че могат да възстановят загубени или изтрити файлове, които всъщност са изтрити завинаги. Но някои приложения за възстановяване на данни са по-добри от други, а EaseUS Data Recovery е най-доброто, което сме виждали. Това далеч не е перфектно, отчасти защото съвременната съвременна дискова технология прави възстановяването на данни по-трудна, отколкото беше с по-опростената технология от миналото, но е бърза и ефективна и възстановява файлове, които не успяхме да върнем при използване на други безплатни приложения. Ако използвате приложението EaseUS с реалистични очаквания, то може да възстанови файлове и папки, които в противен случай могат да бъдат загубени завинаги.

Софтуерът е безплатен и има доказано реноме да предоставя качествена услуга на своите потребители. Софтуерът има интерфейс с приятен дизайн и е съвместим и с Windows, и с macOS.

Ключови възможности на софтуера
- Търсене на изтрити файлове. Търсенето се осъществява по даден тип местоположение (твърд диск, SD карта памет, USB флашка или другаде). В този случай е важно да знаете къде се е намирал файлът ви, преди да го изтриете.
- Сканиране. Безплатният софтуер предоставя две възможности за сканиране на открития файл – ускорено (Quick) или задълбочено сканиране (Deep). Ускореното сканиране става по-бързо и дава по-кратък списък. Възможностите за задълбочено сканиране отнемат време, но осигуряват максимално добри резултати. Можете да филтрирате резултатите по тип на файла (графични, документи, видео, аудио), по време на последната им промяна, по техния размер и по първата буква от името на файла.
- Възстановяване на файлове. Можете да запазите сканираните резултати и да ги използвате по-късно, като използвате опцията за експорт на статута от сканирането. След това избирате файла, който искате да възстановите, и щраквате върху бутона за възстановяване. Това е всичко!

Умен помощник в EaseUS улеснява възстановяването на данните

Този безплатен софтуер за възстановяване на данни гарантира безопасен и прецизно форматиране и възстановяване на изтрито съдържание, който може да се използва срещу многобройни заплахи като:
  • дискове, които са форматирани или повредени;
  • липса на критични структури от файловата система;
  • изтриване на файлове;
  • срив на приложение;
  • компютърни вируси;
  • проблеми с разделянето на диска на дялове или при зареждане на операционната система;
  • повреди, дължащи се на прекъсване на захранването или пренапрежение.
Когато се стигне до бедствие при загуба на данни, това е, когато Wizard Data Recovery Wizard Free Edition върши невероятна работа.

Софтуерът е съвместим с динамични дискове, с всички файлови системи на Windows – от FAT до NTFS и EXT, може да пропусне лошите сектори автоматично, което ускорява сканирането. Ограничението на безплатното използване на Easeus Data Recovery Wizard е 2 GB, като след това ще трябва да платите за платена версия.

X