Спонсорирано Съдържание

ERP – сигурност, информираност и добра цена

CIO Media

Eмил Китанов,
Старши консултант ERP, Eлит Софтуер


Идва края на годината и вече можем да обособим един "пакет" от характеристики на нашата ERP платформа, която клиентите определено предпочитат. Има много и разнообразни варианти, в които потребителите ползват Zeron ERP, но болшинството, голямото количество от средни и голями компании, след като проведат разговори и консултации с нас, се спират на него.
Тази комбинация не е някаква огромна изненада или нещо, което влиза в разрез с тенденциите, по света. Икономиката и бизнесът се управляват по едни и същи закони и затова и в крайна сметка изборът на хората се свежда до еднакви решения.

Нека ви предложа това "стандартно" решение:
  • Zeron V/4 Standard
  • Облачна услуга
  • Софтуер, като услуга (SaaS)
Това е Светата Тройца на ERP продажбите, не само през настоящата година, но и за години напред, докато не измислим нещо, още по-ефективно. Нека сега се спра на трите точки, за да изясним нещата за всички потребители, които са изправени пред предстояща покупка на ERP софтуер.

Zeron V/4 Standard
Стандартният вариант на Zeron не означава, че вие се лишавате от някакви модули. Не. И в стандартния си вариант нашият софтуер е изключително мощна ERP платформа, която има всички познати във Вселената и околностите функции – CRM, BPM, BI и всичко останало.

Вариантът "Standard" е предназначен за компании, които искат да започнат работа веднага и с по-ниска инвестиция. Софтуерът е предварително настроен и моделиран, съобразно опита ни в десетки различни индустрии и добрите бизнес практики. Затова и вариантът "Standard" е точно това – готов софтуер, което не е необходимо да се настройва и внедрява. За по-сложните решения съществува "Enterprise".

Толкова по това решение – то съществува, ефективно е, и е това, което клиентите искат. Пълноценен софтуер, с който можеш да започнеш да работиш с минимум усилия и време за привикване.

Облачни услуги
Всичко и всеки пише за облачни услуги. Много често влизам в сайта на някоя компания и там пише "облачни услуги", но какви са, защо са...трудно се разбира. Затова ще обясня, какви са нашите (пък и по принцип за бранша) облачни услуги и как предлагаме софтуера си, чрез тях.

Облачна услуга означава, че софтуерът е инсталиран, работи и е пригоден за спецификите на вашата компания, на наши сървъри. Вие не се грижите за сигурността на информацията. Не се грижите за сигурността на физическите устройства (сървъри, дискови масиви и т.н.), не се грижите за непрекъсваемостта на своите устройства и не се грижите за софтуерната поддръжка на операционната система и самия софтуер.

Станаха много "не се грижите", но точно това е перото, от което се спестяват най-много пари. Това е перото, което позволява на компаниите да отрежат разходи от една част на бюджета си и да ги инвестират в някаква друга дейност.

Мисля, че тук няма нужда от повече обяснения. Тенденцията е световна и вие виждате как и във всекидневния си живот все повече ползвате облачни услуги. След време ще останат само те и никой повече няма да се занимава с локални инсталации.

Софтуер, като услуга (SaaS)
Ако Облачните услуги позволиха на компаниите да спестят сериозни суми пари, то софтуерът като услуга позволи и на средните и малки компании да ползват професионален софтуер.

Това е услугата, при която ти не си купуваш софтуера за себе си или за своята компания, а го ползваш "под наем" и плащаш за това месечна сметка. Аз лично ползвам няколко софтуера като услуга и ако не беше този вариант, едва ли щях да мога да си позволя да извадя пари накуп и да ги закупя. Професионалните софтуери са доста скъпи и недостъпни за голяма част от хората и компаниите.

И това се промени и отвори възможности за продажби, на много по-голямо количество компании, отколкото досега.

Заключение
Това са трите неща, които най-вероятно ще си поръчате и ползвате, ако ви предстои покупка и работа с ERP софтуер. Разбира се има още много неща, които да проучите, да изговорите с различни доставчици на подобни системи и за нас ще бъде приятно да се срещнем с вас и да поговорим за детайлите, които правят един софтуер подходящ за вашата компания. Предлагаме добре утвърден, професионален продукт и не се притесняваме да конкурираме и най-големите компании на българския пазар.

Eмил Китанов,
Старши консултант ERP, Eлит Софтуер
www.zeron.bg


X