Дигитализация

Предстои второ издание на конференция за бизнес софтуер .digicompLead

Мария Динкова

Предстои второто издание на конференция за бизнес софтуер .digicompLead, организирана от Balkan Services. Тя ще се проведе на 17 октомври в гр. София, Бизнес център Capital Fort. Тази година събитието ще протече под надслов "Измерими ползи от дигиталната трансформация" и ще запознае участниците с актуални и работещи софтуерни решения за цялостно управление на бизнеса.

В рамките на .digicompLead ще бъдат представени последните тенденции в бизнес софтуера, както и ползите от него. Представители на Oracle NetSuite, Qlik, LucaNet AG, SoftOne Technologies и Microsoft ще споделят как иновативните дигитални решения помагат на компаниите да бъдат конкурентоспособни и да затвърдят пазарните си позиции.

Освен това по време на събитието ще бъдат демонстрирани утвърдени решения, спомагащи постигането на "operational excellence" и "management excellence". Не на последно място компании, поели по пътя на дигитална трансформация, ще споделят за своя опит с бизнес софтуера и ползите, които им носи.

Сред лекторите на конференцията ще бъдат Естебан Мендес, консултант международни проекти в LucaNet AG; Мариуш Стойка, регионален мениджър за Qlik; Моньо Монев, регионален мениджър продажби за Oracle NetSuite, Красимира Караиванова, директор продажби за Балканите и Адриатика в Microsoft; представители на SoftOne Technologies и Balkan Services. Всеки от тях е с дългогодишен опит и познания в областта на бизнес софтуера и дигиталната трансформация.

Конференцията е насочена към всички, които търсят ефективни решения на ежедневните си бизнес предизвикателства. Тя ще даде възможност на участниците да осъществят професионални контакти, както и да зададат своите въпроси директно към представителите на водещи софтуерни компании и към консултанти с експертен опит.

Повече информация за програма, лектори и възможности за участие в събитието можете да намерите в сайта на .digicompLead.

X